Silmeden önce
Bu işlem geri alınamaz.
Hesap bilgilerin ve kişisel içeriklerin kalıcı olarak kaldırılabilir. Yasal yükümlülükler, ödeme kayıtları, güvenlik, kötüye kullanım incelemeleri veya uyuşmazlıkların çözümü için gerektiğinde sınırlı kayıtlar saklanabilir.
